Betalingsproblemen door het coronavirus?

24 maart 2020

Wilt u weten wat deze maatregelen zijn? Kijk dan op: www.rijksoverheid.nl.

Kunt u de huur niet betalen door maatregelen rondom het coronavirus? Bijvoorbeeld omdat u werkt als zzp'er en nu geen inkomen heeft? Of omdat u een nuluren contract heeft (bijvoorbeeld omdat u in de horeca werkt) en nu tijdelijk geen salaris ontvangt? Neem dan contact met ons op. Samen zoeken we naar een oplossing.

Het kabinet heeft meerdere regelingen voor zelfstandigen getroffen om inkomstenterugval door het Coronavirus op te vangen. Wanneer uw inkomen wegvalt, doordat u werktijdverkorting of ontslag heeft gekregen of omdat u simpelweg niet meer opgeroepen wordt, neem dan gerust contact met ons op. Samen bekijken we de mogelijkheden voor een betalingsregeling.

Hopelijk komt u ook in aanmerking voor de regelingen vanuit de overheid of de gemeente. Vaak duurt het wel even voordat zo’n regeling is beoordeeld, toegekend en echt aan u is uitbetaald. Dus om ook een tijdelijk financieel krappere periode te kunnen overbruggen, denken we graag met u mee. We horen dan graag van u, wat voor u nu wel haalbaar is? zodat de huurschuld niet te hoog wordt. We horen het graag van u.

Neem contact met ons op bij betalingsproblemen

Hoe eerder u contact met ons opneemt, hoe sneller we u kunnen helpen. In overleg is altijd een oplossing te vinden. U kunt ons van maandag tot en met donderdag tussen 8.00 en 16.00 uur en op vrijdag tussen 08.00 en 12.00 uur bellen via 0514 – 60 80 80 of stuur een mailtje naar info@zuidwestfriesland.nl.  Wij zoeken dan samen met u naar een oplossing.